Vanligt med LED-skyltar i Göteborg

27 juni 2022
Lily Hansen

editorial

Det finns många sorters skyltar, både med och utan belysning. Sådana skyltar som ska visa vägen eller informera om parkeringsplatser och liknande är oftast metallskyltar. Ibland är de belysta och ibland inte, men när det gäller butiker och företag föredrar de flesta att ha en skylt som lyser.

Den vanligaste typen av företagsskyltar är LED-skyltar Göteborg, eftersom de lyser med starkt sken men inte drar så mycket ström. Faktum är att en LED-skylt är bland det bästa man kan ha, eftersom lamporna inte blir så varma. Du kan ha en sådan skylt tänd många timmar i sträck, precis som den är ägnad för. 

Nya neonskyltar är oftast LED-skyltar

Den där gammaldags stilen med snirkliga bokstäver har fått en renässans, och ungdomar gillar ofta retro. De neonskyltar, glödlampor etc. som är gjorda i retromodell innehåller ändå den senaste tekniken. Där är LED-lampor inuti det som gäller, oavsett hur retroinspirerad utsidan än kan verka.

Det betyder att om du har ett gammalt konditori behöver du inte nödvändigtvis byta skyltens utseende. Du låter bara tillverka en likadan skylt med modern prestanda och teknik. Har man ett företag där man vill framhålla en lång tradition och nostalgikänsla, spinner man vidare på det temat även in i framtiden. 

 

LED-skyltar Göteborg

 

Nya ägare som vill ha ny logotyp

Tillhör du istället den grupp som har övertagit ett företag eller startat en ny firma, kanske du vill sätta din egen prägel på skylten och välja en ny logotyp. En fräsch uppstart där du vill modernisera exempelvis din farfars skrädderi kan enkelt ordnas. Anlita ett företag som hjälper dig att utforma en ny logotyp och LED-skylt i enlighet med företagets karaktär.

Det finns stora och blanka skyltar, där du kan ha moderna bilder och färger. Du kan låta måttbandet hänga med på bilden som påminnelse om företagets tradition, men du utformar din skyltreklam på modernt sätt.

Fler nyheter