Se över din MC-utrustning

26 augusti 2019
Eva Olsson
Se över din MC-utrustning

På MotoBikers hittar du en mängd olika Mc-Tillbehör som väskor, lås och oljor. De har också reservdelar som blinkers, baklampor, batterier, avgassystem och crossdelar. Dessutom finns här mycket att välja bland när det gäller hjälmar, stövlar, glasögon och kläder om du kör motorcykel, cross eller snöskoter. Bland damkläderna hittar du här snygga jackor och byxor, Triumph tröjor både för dam och barn, utrustning för juniorer och mycket, mycket mer.

En speciell hjälm är AV GP-Tech Rossi Head som är en samlarhjällm med en numrerad upplaga på totalt 2 500 st. En annan hjälm är HJC CS-14 som är mattsvart och har ett snabbspänne. Det är en prisvärd hjälm där man fokuserat på kvalitet och comfort.

Bland tillbehören finns det en perfekt hållare till dina solglasögonen som du fäster på jackan. När du sedan stannar sätter du bara ner solglasögonen i hållaren. Då slipper du leta dem efter varje gång du ska åka igen.

En annat tillbehör är ett kättinglås från ABU, där du har en låsgaranti på 3 000 kronor om motorcykeln skulle bli stulen. Det låset ger dig världens högsta säkerhet för din motorcykel.

Bland MC-väskorna hittar du olika sadelväskor, ryggsäck, sidoväska, kabinväska och vattentäta packsäckar. Om man önskar en billigare variant finns ett packnät att köpa om man önskar sätta fast en vanlig väska. Cruiser Bag Oxford är en annan väska som även kan användas som ryggsäck. Det är en rejäl väska i två delar med många mindre sidofack. Den rymmer 75 liter och i priset ingår även regnskydd.

Här hittar du förutom läckra T-shirt och Hood-tröjor från AlpineStars även en fin keps. Bland märket Fox finns förutom snygga T-shirt och långärmade tröjor också halsduk, mössor, kepsar, skjortor och skor.

Även för den som kör cross finns det en hel del att välja bland på motobikers.se. För juniorer kan du bland annat köpa hörselkåpor.

Fler nyheter