Proteinbar utan socker kan vara ett bra sätt att få lite extra energi under dagen

24 november 2021
Cecilia Olsson

advertorial

Vare sig man är en person som håller igång med arbete, aktiviteter och hushållssysslor från morgon till kväll eller om man är en person som går till och från ett stillasittande arbete för att sedan koppla av på fritiden så behöver man fylla på med energi under dagen. Man kanske bara inte behöver lika mycket om man tar det lugnt under dagarna. Det är dock inte alltid så lätt att veta när känslan av låg energi kommer att sätta in under dagen, då kan det vara bra att alltid ha med sig ett snack som ger en energiboost och lindrar hunger.

Det finns många olika bars på marknaden med olika innehåll

Det finns mängder av olika proteinbars på marknaden som är ett perfekt snack att alltid ha med sig i väskan eller jackfickan. Många av dom innehåller dock en hel del tillsatt socker, något som inte alltid känns helt rätt om man försöker upprätthålla en hälsosam livsstil.

image

Många sådana bars påminner väldigt mycket om godis, vilket gör att det kan kännas som att man lika gärna kan äta en chokladkaka istället. Som tur är så finns det ett företag som tillverkar proteinbars utan tillsatt socker, men som innehåller naturligt socker.

Ett företag som arbetar för att det ska finnas bra sockerfria alternativ

EASIS är Europas ledande företag inom sötsaker utan tillsatt socker. De producerar bland annat bars, choklad, kakor, kakao, godis, juice, glass och frukostprodukter, allt utan tillsatt socker. EASIS vill att det ska vara enkelt att hitta ett alternativ när man vill undvika eller minska konsumtionen av socker och kalorier i din dagliga kost. EASIS proteinbar utan socker gör det lätt att stilla suget samtidigt som man får i sig en massa fibrer och proteiner. Deras bars är också perfekta efter träning, eftersom proteiner bidrar till underhållet av musklerna.

Fler nyheter