Naturnära och sköna kläder för dig

16 april 2020
Lily Hansen
Naturnära och sköna kläder för dig

Är du tjejen som trivs i och älskar naturen. Klär du dig hellre i mjuka färger och ton i ton snarare än knalligt, skrikigt och stora mönster? Då är Vila kläder garanterat något för dig. Med rena, stiliga linjer och naturnära färger som beige, brunt, ljust rosa och grönt eller mönster som påminner om ormar, leoparder och naturens vackra löv blir du ljuvligt vacker i vår. Föredrar nu det enkelt vackra och framhäver hellre den naturliga skönheten än skojar till det med stora, färgsprakande mönster? Då är du är garanterat en Vila-tjej.

 

Feminint och ljuvt

Med raka linjer och smickrande, feminina detaljer framhäver du din naturliga skönhet. Vila har en naturnära och mjuk färgskala och lägger till stiliga detaljer som en volang eller en knytning på höften. Vila kläder är något mer än mogna kläder från Vero Moda eller Only och passar dig som har en mer feminin framtoning. Vad sägs om en ljuvlig maxi-klänning i blått med vita blommor? Eller en enhetligt blå byxdress med stilrena detaljer som knytning i midjan och den rätta benlängden? Låt dig inspireras och beställ vårens nya garderob direkt – unna dig en skön vår och sommar med Vila kläder.

 

 

För alla tillfällen

Oavsett om du ska gå på dejt eller anställningsintervju så erbjuder Vilas garderob den rätta kombinationen för dig. Har du funnit dröm-mannen och ska träffa honom för första gången på restaurang? För den kvällen tar du på en Visarinatop i stiligt svart eller en Vinaomi i blått och kombinerar med ett par svarta byxor du redan har hemma. Vid anställningsintervjun plockar vi fram den vita blusen Vilucy och ett par svarta klackar. Oavsett var du är på väg så kan du bygga din stil, spegla ditt självförtroende och göra en given succé. Unna dig en ny uppsättning kläder redan idag och klicka hem ett paket direkt.

Fler nyheter