Myggarmband håller myggen på avstånd

15 januari 2022
Lily Hansen

advertorial

Visst är det är skönt med sommar och sol men en del insekter kan vara väldigt besvärliga. Under sommarhalvåret kan vi beskåda vackra fjärilar, nyckelpigor och färggranna larver. Dessa små varelser brukar aldrig vara något bekymmer för oss. Värre är det med getingar, knott, flugor och mygg. Vi vet nog alla hur illa en mygga låter och hur en fluga på benet kittlar obehagligt.

Du har säkert själv svurit en ramsa över en irriterande mygga som envist surrat i örat på dig när du försökt sova. Känslan av att ha en svärm mygg efter dig på skogspromenaden är allt annat än behaglig. Det finns många olika sorters myggmedel, myggsprayer och diverse husmorsknep för att hålla myggen borta. Några fungerar ganska bra medan andra fungerar lite sämre.

 

image

 

Myggarmbandet som håller myggen på avstånd i tre månader

Ingen tycker att det är roligt att slåss mot blodsugande insekter. Det finns ett myggarmband som ser till att myggen håller sig på lämpligt avstånd. Själva armbandet är utrustat med en liten kapsel som innehåller naturliga oljor. Myggen är inte alls förtjusta i oljan som består av olja från bland annat pepparmynta, malört och eucalyptus. Detta myggarmband går att justera så det passar både barn och vuxna.

Färger som du kan välja bland på armbandet är vit, rosa och blå. Materialet är silikon och myggarmbandet är vattentätt så det kan med fördel användas under regniga dagar. Medlet räcker i upp till tre månader så det är en väl värd investering då myggarmbandet är relativt billigt i inköp. Det är värt att prova armbandet som alternativ till andra metoder att hålla myggen borta.

Dessa färgglada myggarmband passar bra till barn då det blir en liten rolig accessoar. Barnet slipper bli insmord eller sprayad med illaluktande myggmedel. Ett roligt, enkelt och effektivt sätt att hålla blodtörstiga myggor på långt avstånd. 

Fler nyheter