Konferens i Värmdö som kick-off för företaget

16 juni 2022
patrick pettersson

editorial

Värmdö har ett fantastisk läge, nära till Stockholm och med förbindelser både i form av buss och färja. Havet öppnar sig med sin underbara skärgård. Det är verkligen porten till en idyll à la Saltkråkan. Här kan man bo permanent, i fritidshus, eller bara komma på kortare besök som turist. Alla varianter har sina förutsättningar och sin charm.

Ännu ett sätt att komma hit är att anordna konferens i Värmdö. Det kan till exempel vara som kick-off för företaget efter sommarsemestrarna. Då är det fortfarande grönt och somrigt och vattnet är varmt.

På en sådan konferens har man såklart möte, föreläsningar och workshops i agendan. (Annars blir kostnaden inte avdragsgill.) Men ofta är det mötena mellan människor i luckorna mellan dessa schemalagda aktiviteter som är mest givande. När folk befinner sig i en avslappnande miljö så sänker de garden och vågar visa nya sidor av sig själva.

 

konferens

 

Aktiviteter i utemiljö

I Värmdö är verkligen miljön avslappnande. Det finns också många möjligheter till aktiviteter i samband med konferensen. Att göra roliga och utmanande saker tillsammans stärker lagandan mellan kolleger. Denna effekt finns sedan kvar när de ordinarie arbetsdagarna åter är ett faktum. Ett tips är därför att dela in företaget i lag under konferensen och låta dem gå den så kallade samarbetsbanan i Värmdö.

Naturligtvis finns det även en mängd andra aktiviteter att lägga in i programmet. Man kan till exempel grilla vid havet, i anslutning till en badplats där de mest vågade har en chans att svalka sig. Eller också kan man följa en vandringsled mot nya och okända mål.

Skulle vädret visa sig från sin tråkiga sida, så råder det heller inte brist på saker att hitta på inomhus. Här finns både idrottshall, spinningsal och ett välutrustat gym. Där kan det kännas skönt att göra av med en del av de kalorier man lagt på sig under de goda måltiderna på konferensen.

Fler nyheter