Judits second hand i Stockholm säljer vintage

19 januari 2022
patrick pettersson

editorial

Inget andas modernt, trendigt och medvetet som ordet second hand. En av våra viktigaste frågor idag är klimatförändringar och överproduktion – främst när det gäller kläder. Hur mycket kan man själv göra för klimatet i sin vardag? Vilka medvetna val kan man göra för att värna om klimatet? Det är lättare än man tror och många kan bidra bara genom att bara förändra sina vanor lite.

Hitta både nya och gamla plagg

I stället för att köpa nyproducerade kläder kan man tänka ett varv till innan man genomför sitt köp. Kika efter second hand och hitta liknande plagg som de som finns hos stora klädkedjor, eller hitta något helt unikt från ett annat årtionde. Då köper man ett plagg som annars skulle ha kastas och kläderna återvinns på bästa möjliga sätt.

Att köpa second hand behöver inte bara innefatta kläder från stora kedjor, utan kan också vara särskilt utvalda plagg från andra länder som är svåra att hitta. Några butiker som säljer second hand har det som en hobby och ett intresse att åka runt och leta efter plagg att sälja i sina butiker. Till dessa affärer kan man gå för att hitta mer exklusiva plagg, som ingen annan har! Trender och stilar går igen år efter år och det är därför ett utmärkt alternativ om man letar efter något som var trendigt för flera årtionden sedan och som nu trendar igen.

 

second hand

 

Material av hög kvalité håller längre

Judits second hand i centrala Stockholm har fina kläder av hög kvalité. Båda trendiga second hand kläder och vintage kläder från Europa trängs i den vackra lokalen. De har även en webbshop om man vill handla på distans. Gör miljön en tjänst och fynda ett vackert plagg med hög materiell kvalité och som håller i flera år, vilket lönar sig i längden. Tänk smart och tänk på framtiden.

Fler nyheter