Hotell eller pendlarlägenhet?

07 augusti 2019
patrick pettersson
Hotell eller pendlarlägenhet?

Det är sommar, solen tittar fram och semestern börjar äntligen att närma sig. Vart ska du ta vägen? Vad har du på listan? Om du är ett ivrigt fotbollsfan kan det kanske passa med ett besök i Gävle för att se Gefle IF i deras hemstad. Då kan du även passa på och boka ett hotel i Gävle. Det finns massor med trevliga ställen du kan övernatta på.

Något som är relativt nytt inom hotellbranschen är de så kallade pendlarlägenheterna. I Gävle finns det hotell som även erbjuder det alternativet.

Vad är en pendlarlägenhet? Det är en lägenhet som fungerar som hotell. Du får chansen att bo själv i den, använda dess tvättstuga samtidigt som du har  möjligheten att laga mat i lägenhetens kök. Allt fungerar som ett eget boende fast det följer hotellprincipen för uthyrning. Bra, inte sant?

 

 

Hotell i alla situationer

Idag går det att hitta hotell som passar för alla situationer. Gillar du fotboll och speciellt Gefle IF kan du boka ett hotell nära stadion, vill du vara närmare naturen ska du givetvis försöka bo utanför centrum eller hitta någon mysig gård på landsbygden.

Siktar du på att spendera några dagar och njuta av storstadens puls och krogar är det självklart att du ska bo på ett modernare hotell helst i någon av Sveriges största städer som Stockholm, Malmö eller Göteborg.

Som sagt boende går att hitta för alla situationer.

 

Välj hotell som passar just dig

När du väljer ett hotell oavsett om det är beläget i Gävle eller i någon annan stad bör du välja med det med omsorg. Det första du ska tänka på är dess belägenhet och ifall den passar ditt besök.  Något viktigt att ha i åtanke är även priset. Vad ingår i det och kan man avboka utan att behöva betala något extra?

Välj med omsorg för att få en bra vistelse!

Fler nyheter