Boka buss i Stockholm

31 mars 2021
patrick pettersson

Stina har i flera år tillhört en online-grupp var syfte är att utvecklas i sitt skrivande. De träffas digitalt en gång i veckan för att lära sig olika metoder som får raderna att trollbinda läsaren. Stunder som ger massor av energi. 

De har aldrig träffats i verkliga livet. Men tack vare internet kan de se varandra online vilket skapar en extra fin gemenskap. Men nu är det dags. Äntligen ska de åka på en resa tillsamman och frossa i det som de älskar mest. Nämligen böcker.

I år ska resan ta dem ut på havet. En litteraturkryssning där kända författare håller föreläsningar. Men tid finns även för dans och god mat. För att inte tala om shopping. Både i taxfreebutiken och den tillfälliga bokshopen. 

 

Oväntat paket

Stina har aldrig varit på bokmässan förr och ser mycket fram emot det. Som en av sidans  organisatörer har hon fått i uppgift att ordna allt. 

Vid kafferasten på jobbet berättar hon för arbetskamraterna om den förestående resan. En kollega lyser upp när Stina vädrar sin oro inför bokningarna som måste göras. Arbetskamraten, som heter Kerstin, känner en busschaufför. Han kör bussresorna till Stockholm bland annat och lovar att ge Stina mobilnumret.

 

Få hjälp med resan

Några dagar senare ringer Bertil, en av medlemmarna i gruppen, och erbjuder sig att hjälpa till med förberedelserna. Han blir glatt förvånad när han inser att allt redan är klart. Men hur? frågar han undrande och Kerstin berättar om samtalet hon haft med bussbolaget. 

Det visade sig att de kunde erbjuda mycket mer än att boka buss i Stockholm. De erbjöd sig att tillsammans med henne skräddarsy ett paket som passade gruppens behov. Nu var planeringen klar och hon väntade bara på att få en bokningsbekräftelsen. Hon längtade efter att få berätta för medlemmarna nästa gång de träffades på nätet.

Fler nyheter